Little Ranch Weberg ligger midt i hjertet av Ville Vesten. En stor del av de virkelige cowboy og indianerhistoriene som er kjent i historiebøkene fra den "Ville Vesten" skjedde i dette området, nærmere bestemt i Cochise County.

 

Hovednæringen i området er fortsatt kvegdrift, noe det har vært siden de første pionerene kom hit på 1870- tallet. De store gamle ranchene er drevet videre i arv, og selv om visse deler av driften har blitt modernisert så er kvegdriften overraskende lik det den var for 100 år siden. Hester er fortsatt brukt til det meste på ranchene, fra å være fremkomstmiddel til å sanke kveg. På mange områder føles det som om tiden har stått stille i det sørøstre hjørnet av Arizona. Når man kommer hit får man raskt følelsen av å plutselig være i en westernfilm tilbake i tid. Her er cowboyhatt og boots en del av hverdagsantrekket enten man jobber ute eller er på butikken.

Det er svært få steder i USA hvor den karateristiske westernkulturen fortsatt lever, og er så markant som er i dette området.   

Little Ranch Weberg ligger midt i hjertet av Ville Vesten. En stor del av de virkelige cowboy og indianerhistoriene som er kjent i historiebøkene fra den "Ville Vesten" skjedde i dette området, nærmere bestemt i Cochise County.

Tombstone

 

40 minutter unna ligger den kjente westernbyen Tombstone. Dette er den best bevarte westernbyen i USA fra 1800 tallet. Byens hovedgate er bevart slik den var i 1870. I byens teater og på noen restauranter ser man fortsatt kulehull i veggene som spor fra lovløse tider i 1870-80 årene.

Westernlegendene Wyatt Earp og Doc Holliday holdt til i Tombstone mens byen var en blomstrende gruveby. Wyatt Earp var Sheriff i byen mens de kjente oppgjørene med "the Cowboys" hendte. De virkelige hendelsene som fant sted mellom "the Cowboys" og Earp brødrene er filmatisert i den klassiske westernfilmen "Tombstone" fra 1994 med Kurt Russel i hovedrollen

 

Pearce

 

Nærmeste tettsted til Ranchen heter Pearce. Opprinnelig var dette også en gruveby. I dag er det noen få butikker, bensinstasjon og posthus igjen. Dagligvarebutikken og posthuset som står igjen er fra 1882.

Bisbee

 

Kobberbyen Bisbee også kjent fra mange westernfilmer ligger ca 40 min unna. Deler av byen er modernisert, men gamlebyen er som den var på 50-tallet. Byen har mange spisesteder med god mat.

Contact

14300 S Sunglow Rd

Pearce, Arizona 85625

 

​​

Tel: +47 95 88 78 36

Epost: info@ranchweberg.com

  • Little Ranch Weberg
  • littleranchweberg

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com