While Staying at little ranch weberg

 

Riding:

 

Alle gjestene vil få tildelt en "egen" hest som de vil ha under hele oppholdet. Hvilke hest hver enkelt får er avhengig av hvilke erfaring man har med hest og ridning fra tidligere. Når man har samme hesten å ri på hele uka er det lettere å bli trygg når man lærer hesten bedre å kjenne. Til å begynne med bruker vi hesteinngjerdingene til å bli kjent med hestene og bli trygg på hesteryggen. Etterhvert tar vi steget videre og tar rideturer i områdene rundt ranchen og i nasjonalparken..

 

Noen lokale cowboyer vil etter noen dager ta oss med på "Cattle Roundup" og lære oss å samle kveg fra hesteryggen. De som har fått tørrtrent nok på forhånd kan også få teste lassoferdighetene sine..

 

I løpet av uka rir vi innover fjellene til gjemte indianer rancheriaer (leirplasser) hvor Apache indianerne i perioder holdt til. Dette er steder kun noen få lokale vet om så ikke mange har besøkt disse stedene siden indianerne var der på slutten av 1800 tallet.

Landskapet vi rir gjennom er fantastisk, med prærie, ville fjell og grasskledde åser med eiketrær og cottonwood..

 

De som ønsker å prøve seg på Barrel Racing og andre morsomme øvelser med hesten skal også få sjansen til det.

 

Vi ønsker å pressisere at det ikke er noe krav til ferdigheter når det gjelder hest og ridning for å være med på dette opplegget. Vi tilpasser ridningen til hver enkelt av våre gjester enten dere aldri har sittet på en hest før eller om dere er erfarne. Alle vil få den opplæring og oppfølging dere ønsker og har behov for. Hestene våre er snille og rolige og vil ta godt vare på alle. 

Når vi kun er ca 10 gjester av gangen gir dette oss den unike mulighet til å kunne tilpasse ridningen til hver enkelt. Dette vil gjøre det morsomt og spennende uansett erfaring..

 

Saling og andre praktiske ting er noe dere også vil lære.

Lokal historie og kultur:

 

For å gi dere en enda bedre forståelse av cowboykulturen og den lokale historien vil vi ta dere med til flere fasinerende og spennende steder i området.

Her er noen av stedene vi ønsker å besøke.....

 

- Tombstone

- Bisbee

- Johnny Ringo's grav (https://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Ringo

- Bortgjemte indianerhuler

For å forstå kulturen er det viktig å kjenne historien. Dere vil få høre mange sanne og spennende historier om lokale cowboyer, indianere og outlaws fortalt fra de gamle "Oldtimerne" i området.

Andre aktiviteter

- Vi ønsker også å ta turen oppom Chiricahua National Monument eller "the land of standing rocks" som indianerne kaller det. En liten fottur i  dette fantastiske landskapet er verdt å ta med seg. National Monument ligger ca 30 min unna ranchen.

 

 

- Et besøk på naboens vingård vil nok også de fleste finne interesant og spennende. Vinen deres har blitt ranket blant topp 20 viner i USA og produksjonen deres er i stadig utvikling. Her vil vi kunne få en omvisning på vingården og se hvordan produksjonen foregår. Det vil også være vinsmaking av deres forskjellige vintyper og årganger for de som ønsker det..

 

Lassokasting og hesteskokasting er bare noen av de morsomme kveldsaktivitene man kan prøve ut mens maten klargjør seg på grillen...:)

Mat

Frokost, lunsj og middag vil bli servert under oppholdet. På en ekte western ranch vil vi selvfølgelig servere lokal cowboy mat, dvs at grillen vil bli flittig brukt.

Siden Cochise County grenser mot Mexico er det veldig tydelig at også Meksikansk mat har satt sitt preg på området. 

Leirbål om kveldene, og mulighetene det fine klimaet og temperaturen gir oss til å sitte ute også om kvelden gjør at mange av måltidene vil bli spist ute..

 

Vi ønsker å legge tilrette for en spennende uke på ranchen hvor dere får oppleve den Ville Vesten på ekte vis..

 

Det skal derimot ikke være noen stressende agenda, så man får også god tid og mulighet til å slappe av, nyte sola og livet på ranchen. Her er det en avlappende atmosfære hvor man kan senke skuldrende og nyte livet...

 

Gjestene vil bli innlosjert på eget dobbeltrom i gjestehuset. Alle rommene har eget bad med dusj.

Contact

14300 S Sunglow Rd

Pearce, Arizona 85625

 

​​

Tel: +47 95 88 78 36

Epost: info@ranchweberg.com

  • Little Ranch Weberg
  • littleranchweberg

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com